Hur en behandling går till


Du kan välja mellan att få Reiki på distans eller på plats i min butik. Reikin är lika effektiv oavsett vilket alternativ som du väljer. 


Om du väljer att få en behandling på plats så går den till på följande sätt: 

Vi börjar behandlingen med ett inledande samtal i en lugn och avkopplande miljö. Här berättar jag om vad Reiki är för något och frågar dig om vilka intentioner du har med behandlingen. Du har också möjlighet att ställa frågor. 

Efter det så får du lägga dig på en behandlingsbänk. Jag lägger en filt om dig och du har en kudde att vila huvudet på. Du är alltid fullt påklädd. Om du av någon anledning inte kan ligga ner, så kan behandlingen även utföras sittande. 

Jag startar sedan avslappnande musik. Därefter påbörjas behandlingen. Jag placerar mina händer vid olika punkter på din kropp (eller håller dem strax ovanför). Den här delen tar mellan 30-40 minuter. Ofta får jag upplevelser under behandlingen såsom värme, stickningar, pulseringar, bilder eller pirrningar. Även du som tar emot Reiki kan uppleva detta. 

Efter behandlingen har vi ett kortare samtal om vad vi båda upplevde och jag vägleder dig vidare i att bearbeta tankar och känslor som kan ha kommit upp. Jag har tystnadsplikt. 


Om du väljer att få en behandling på distans:

Mycket är likt mellan en distansbehandling och en behandling på plats. Jag ringer dig för ett inledande samtal tiden som du har bokat. När vi lägger på luren så påbörjas behandlingen. Det är bra om du ligger eller sitter bekvämt i en lugn miljö. Ha gärna igång avkopplande musik för att komma ner i varv. 

Jag skickar Reiki-healing i ungefär 30 minuter. Effekten av Reikin är densamma oavsett om du får det på distans eller på plats. 

Efter behandlingen ringer jag upp dig för ett kortare samtal om vad vi båda upplevde och jag vägleder dig vidare i att bearbeta tankar och känslor som kan ha kommit upp. Jag har tystnadsplikt.