Angelic Reiki®
Nästa kursstart: 29 novemberAngelic Reiki® steg 1 och 2

Vad roligt att du är intresserad av att lära dig Angelic Reiki®! 

Att gå en kurs i Angelic Reiki® är en underbar andlig resa som kommer att sätta igång en djupgående personlig läkning samt personlig utveckling. Det är en fantastisk upplevelse att omfamnas av änglaenergier och jag är så otroligt glad att jag nu kan erbjuda kurser i  Angelic Reiki® så att jag kan dela denna underbara metod med er.  


I kursen lär du dig att ge Angelic Reiki® till dig själv och andra människor genom att fungera som en kanal för änglarna. Kursen innehåller teori, meditationer, initieringar samt praktiska övningar som vi gör tillsammans med övriga kursdeltagare. Efter avslutad kurs har du den erfarenhet och kunskap som behövs för att du ska kunna ge Angelic Reiki® till andra människor och till dig själv. Du kommer också att lära dig distanstekniker. 


I kursen initieras du till Angelic Reiki® och initieringen kommer direkt från änglarna. Detta gör att du tar emot den renaste och högsta frekvensen. Initieringen gör att du kan fungera som en kanal för änglaenergin.  


Angelic Reiki® är en av de högsta formerna av healing. Änglar är kosmiska krafter och med Angelic Reiki® påverkas ditt energisystem på djupet. Healingsystemet hjälper till med att frigöra sådant som har påverkat oss och som vi bär på omedvetet. Angelic Reiki® hjälper oss också i att hitta tillbaka till våra egna andliga gåvor och till vår innersta längtan. 


Med Angelic Reiki® så renas och balanseras såväl fysiska, känslomässiga och mentala energier. Healingsystemet överskrider tid och rum, vilket innebär att den också arbetar på cellulär nivå. Därför kan Angelic Reiki® också frigöra negativ programmering från tidigare liv och från våra förfäder, samt låsa upp blockeringar i många olika dimensioner. 


Angelic Reiki® är väldigt kraftfullt och därför är en behandling ungefär hälften så lång som en traditionell Reiki-behandling.


Initieringarna och övriga kursmoment påbörjar en utrensningsprocess hos dig och denna kan vara både fysisk och känslomässig. Det är framförallt några veckor efter att du har gått kursen som du kan känna av utrensningsprocessen, men ibland kan det ske även innan kursen i samband med att du bokar en plats. Med det sagt vill jag belysa att många inte känner av detta alls. 

Vad innebär då en utrensningsprocess? Jag skulle vilja beskriva det som en storstädning av kroppen. Du renas från gifter, slaggprodukter och sådant som inte gynnar dig. Detta i sig kan göra att det ibland känns som att problem och känslor kommer upp till ytan. Vissa kan få fysiska besvär som förkylning, trötthet, huvudvärk. Det är viktigt att komma ihåg att detta är normalt och att det är någonting bra då det är ett tecken på att läkning sker på en djupare nivå. I samband med detta får du nya insikter och perspektiv på saker och ting och kan då göra dig av med sådant som hindrar dig från att leva fullt ut. 


Praktisk information om kursen:
Förkunskaper: Inga förkunskaper krävs för att gå kursen.
Dagar: fredag eftermiddag, lördag och söndag
Tider: 17:00-20:00 på fredagen, 9:00-17:00 på lördagen och 9:00-16:00 på söndagen
Pris: 4500 kr.
Antal platser: 8 stycken
Plats: Mahalaya Center på Marketenterivägen 1, 41528 Göteborg
Fika och frukt ingår. Ta gärna med medhavd lunch eller så kan du köpa din lunch i nära anslutning till lokalen.

Anmäl dig via Boka Direkt eller genom att maila till [email protected]
Ange ditt namn, adress, telefonnummer och mailadress.
I samband med din bokning kommer du att behöva betala 1000 kr i anmälningsavgift. Denna summa ingår i kursavgiften. Resterande summa (3500 kr) betalas i samband med kursstart.
Anmälningsavgiften swishas till telefonnummer: 0735-615102. Skriv ditt för- och efternamn som meddelande. Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka vid återbud.


Efter avslutad kurs får du diplom för  Angelic Reiki® steg 1 och 2 och kan då ge Angelic Reiki® till dig själv och till andra. För att få utöva Angelic Reiki® professionellt och då använda dig av dess varumärke, så behöver du gå ytterligare steg (3, 4 och professional). 


Detta ingår i kursen:

 • Kursmanual av Angelic Reikis® grundare Kevin och Christine Core
 • Kristallspets för Angelic Reiki®
 • Två Angelic Reiki®-reningar och initeringar
 • Ärkeänglarnas initiering
 • Helandemetoder: bland annat distanshealing och självhealing
 • Praktiska moment där du får ge och ta emot Angelic Reiki®
 • Hur du renar och anpassar kristaller och andra föremål till Angelic Reiki®
 • Teori om Angelic Reiki®
 • Hur du förbereder utrymmet för helande
 • Lagar och etiska riktlinjer kring helande
 • Diplom
 • Fika och frukt


Om kursens lärare: Angelica Schagerström är certifierad Reikimaster, Angelic Reiki® Master Teacher och änglakortstolkare. Angelica driver företaget Angelicas Livsmagi som erbjuder olika typer av Reiki-behandlingar, vägledningar samt säljer handgjorda smycken plus mycket mer. Angelica är också legitimerad lärare och har i många år arbetat som pedagog. Hon har stor erfarenhet av att lära ut och vägleda människor inom olika områden i livet. 

Intresset för det spirituella har alltid funnits där och Angelica började lära sig om tarot och kristaller redan vid 11 års ålder av sin mormor."Jag gick en Reiki-kurs under två dagar hos Angelica. Att lära mig healing var något jag hade längtat länge efter. Väl där så hände det så mycket för mig på ett personligt plan. Energierna var starka och tydliga. Och Angelica höll i det på ett mycket professionellt sätt.

   Hennes värme och trygghet gjorde det hela väldigt naturligt. Jag kom därifrån med nya insikter och kunskaper. Jag var otroligt balanserad och lycklig och stark. Jag är evigt tacksam att jag valde att gå kursen och nu har jag verktyg som jag kan använda mig av livet ut." 

                                                                                                             Jossan