Om mig

Jag som driver Angelicas Livsmagi heter Angelica Schagerström och är certifierad Angelic Reiki® Master Teacher, Usui Reikimaster och änglakortstolkare. Jag är medlem i Förenade Reikiförbundet. 

Jag har alltid arbetat med människor i syftet att sprida ljus och kärlek och för ett tag sedan så kom jag till insikt i att jag bör ta detta till ytterligare en nivå genom att utbilda mig till Reikimaster. Jag ångrar det inte för en sekund. Både att få ge och ta emot Reiki är magiskt och den känslan och de effekter som jag personligen har fått via Reikin önskar jag sprida till dig när du får en behandling hos mig. 

Så länge jag kan minnas har andligheten funnits i mitt liv. Jag har alltid lockats av magi, örter, healing, kristaller och spådom. Min mormor började lära mig tarot och om kristallers egenskaper när jag var ungefär 11 år gammal och det var i samband med det som mitt andliga sökande verkligen drog igång. Mitt intresse för tarot och kristaller har vuxit sig starkare med åren och utan att jag märkte det själv, så har jag utvecklat mina spirituella förmågor.

Makramén kom in i mitt liv i samband med att jag fick utmattningsdepression för ungefär 10 år sedan. Jag fick då svårt med sinnesintryck, så mina tidigare intressen såsom datorspel, film och träning blev svårare att genomföra. Då fann jag en Youtube-video på hur man knyter ett armband och sedan var jag fast. Att knyta fungerade som terapi för mig - jag kunde slappna av och vara i nuet. Sedan har jag bara fortsatt att knyta och knyta. Vad jag skapar är lite olika och går många gånger i perioder - ibland är det smycken och ibland amplar, bonader och drömfångare. Jag inspireras av naturen och magi och jag använder ofta kristaller i det som jag skapar. 

Jag är en lugn och trygg person som är van vid att vägleda andra och att se saker och ting ur olika perspektiv. Jag driver Angelicas Livsmagi vid sidan av mitt ordinarie arbete.

Jag är så oerhört tacksam för att jag få möjlighet att dela min livsmagi med er! 

Kram 

Angelica