Soul Realignment®


“Angelicas läsning från akashakrönikan väckte själsminnen! Jag upplevde läsningen starkt aktiverande och sann. Delar hon kunde förmedla från min själs struktur bekräftade många känslor och trauman i detta liv som fick upprättelse och läkning. Det var en djupt läkande upplevelse att få samtala om informationen Angelica fin så fint förvaltade. Läsningen gav samtidigt stor vägledning i områden i livet som jag vart osäker på. Jag var överraskad över mängden information som jag fick till mig så det tog några dagar att landa i allt, men sen har det bara varit motiverande och stärkande. Enormt tacksam för denna möjlighet och rekommenderar från hjärtat till dig som är på en sökares livsväg🙏🏻✨💙”

                Linda


Soul Realignment®-läsning

Är du nyfiken på vem du är och vad ditt syfte är här på jorden?

Känner du att någonting saknas i ditt liv?

Upplever du att du står och stampar på samma plats utan att ta dig framåt - att det är någonting som är i vägen för att du ska nå dina drömmar och dina mål?


I en Soul Realignment® (själsläsning) får du reda på vem du är på själsnivå, vilka dina unika gåvor och talanger är och vad ditt syfte är här på jorden. Du får också reda på vilka negativa karmamönster som har hindrat dig från att leva din sanning fullt ut och nå dina drömmar.


Jag är här för att hjälpa dig att förstå ditt sanna jag så att du kan bryta de mönster som hittills har stått i din väg. Jag är också här för att hjälpa dig att energimässigt öppna upp en dörr och på så sätt underlätta din resa mot nya möjligheter genom dina nya val och handlingar.


Med hjälp av Akashakrönikan kan jag få reda på vem du är på själsnivå, dina andliga gåvor och talanger, var din själsgrupp kommer från, ditt syfte på jorden, vad du har varit med om i tidigare liv och hur dessa upplevelser påverkar dig idag. Akashakrönikan (kallas också för Akashaarkiven) är en oändlig informationsportal som håller all information om våra själar. 


Kanske känner du att saker och ting upprepas i ditt liv, fast på lite olika sätt. Kanske attraherar du samma typ av partner som inte är så bra för dig  eller så kanske du känner att du inte kommer någonstans karriärmässigt. Det kan finnas energiblockeringar från ditt nuvarande liv eller tidigare liv som hindrar dig från att förändra ovan nämnda. Du kommer att få veta hur och när dessa blockeringar skapades. Jag rensar blockeringarna. 


Varje val vi gör skapar karma. Varje handling har en konsekvens. Du skapar din egen verklighet. Du skapar ditt liv. Genom en Soul Realignment®-läsning kommer du att förstå dig själv bättre, vem du är och vad du behöver göra för att nå din fulla potential.


Viktig information vid bokning:

När du bokar en Soul Realignment®-läsning via Boka Direkt, så är tiden som du bokar den tid som jag kommer att göra din läsning. Det är alltså inte tiden där du kommer att få ta del av informationen som jag får fram. Jag kommer att kontakta dig via mail för att boka en tid för presentationen av den information som jag har hittat. 


I samband med din bokning så kommer jag att skicka ett mail till dig. I mailet kommer jag behöva att du svarar på vissa frågor: detta för att jag ska kunna lokalisera just ditt själsregister i Akashakrönikan. Efter ditt svar kommer jag att återkomma med mer information samt för att vi ska boka in tiden där vi tillsammans pratar om vad som kom fram i läsningen. 


Om det skulle vara så att jag av någon anledning inte kan få tillgång till din Akashakrönika och därför inte heller kan göra läsningen, så kommer jag att meddela dig detta och kommer då också betala tillbaka beloppet som du betalade i samband med din bokning. 


Detta kommer du att få svar på:

  • Din själsstruktur: Vem är du på själsnivå? Vilka är dina egenskaper och karaktärsdrag?

  • Blockeringar: Vilka är dina blockeringar och vad är det som har orsakat dem?

  • Rensning och råd framåt: Jag kommer att rensa blockeringar och kontrakt samt ge dig råd i hur du kan leva ett liv som är linje med ditt sanna jag. 


Bokning:

Vid bokning av en Soul Realignment®-läsning så ingår ett gediget förarbete från min sida. Detta gör att redan innan jag presenterar din själsläsning för dig, så har jag redan påbörjat arbetet. Därför måste avbokning ske senast 24 timmar efter att du har bokat din session. Efter det är det inte avbokningsbart. 


Om du får förhinder vid vårt inplanerade möte där jag kommer att presentera läsningen för dig, så har du möjlighet att boka om tiden en gång. Ombokning behöver göras senast 24 timmar innan det inplanerade mötet. 


Presentationen av själsläsningen tar cirka 2 timmar och görs via telefon. Jag spelar in samtalet och skickar det som en ljudfil till dig efteråt, så att du kan lyssna på det närhelst du önskar. Detta gör att du inte behöver ta några anteckningar under samtalet, utan kan fokusera helt och hållet på det som sägs. Varje gång du lyssnar på inspelningen kommer du att uppmärksamma nya saker.


Boka tid